Blog post
Henk Snijders
-
-
door
Henk Snijders
Testimonial
Henk Snijders
-
-
door
Henk Snijders
Arts, strateeg-innovator Carintreggeland te Hengelo
Portfolio item
Henk Snijders
-
-
door
Henk Snijders
Publicatie
Henk Snijders
-
-
door
Henk Snijders
Leestip
Henk Snijders
-
-
door
Henk Snijders

Anita Keita ken ik als InvoorZorg- coach van een transitieproject waarbij het zorgdomein gekoppeld wordt aan het welzijnsdomein en de basis gelegd wordt bij de altijd aanwezige mogelijkheden van burgers ( burgerkracht).

Daarnaast ken ik haar uit de regelmatige ontmoetingen die we samen hebben om elkaars dromen en ambities te delen en om van daaruit te kijken hoe je de droom naar de praktijk kunt vertalen.

Anita heeft een sterke ambitie, sterke passie met betrekking tot datgene wat nodig is voor die veranderende verhoudingen binnen de nieuwe samenleving, waarbij ze altijd uitgaat van de talenten van mensen (burgers, cliënten, zorgverleners, enz.).

Anita is in staat om vanuit die ambitie, die droom mensen mee te krijgen in die transitie door ze steeds weer het streefbeeld te laten zien. Ze is hier erg consistent in, werkt nauwgezet, is niet op de voorgrond aanwezig, maar is wel in staat om mensen te enthousiasmeren en mensen de rode draad te laten zien. Ze geeft hierbij ook haar grenzen aan en weet wat ze wel en wat ze niet aankan.

Ze heeft een heldere visie op en ervaring in transitiemanagement waarbij haar meerwaarde vooral gelegen is in de vertaling van de droom naar de (nieuwe) praktijk.

Lees ook